Säsongen 2014 smygstartar i Nya Zeeland

De senaste veckorna har vi varit upptagna med planering av nästa säsong och vi har många spännande planer att presentera!

Vi kommer starta säsongen 2014 redan nästa vecka och på ett ställe långt, långt borta, i Auckland, Nya Zeeland.
Där kommer vi ha chansen att träna mer än alla andra som är fast i ett klimat som tyvärr inte gör det möjligt att segla några större mängder (Sverige).
Vår plan är att utveckla vår teknik och i lugn och ro hinna bygga upp en stabil grundfart och rutin inför nästa säsong. Vi flyger ner i början på nästa vecka i och kommer redan i slutet av samma vecka vara igång med träning med en helt ny mackay 49er.

Vi kommer ha möjligheten att träna med landslaget, Carl och Otto samtidigt som Sveriges 49er tränare kommer vara på plats. Vi kommer höja nivån på träningen genom att få chansen att race mot kiwisarna och med stor chans att världsettan Burling kommer vara med, vilket är riktigt häftigt!

Vi är tillbaka i Sverige till jul och tills dess ska vi lägga all vår energi på seglingen. Vi hoppas på att kunna rapportera och bjuda på många sköna bilder, klipp och händelser från vårt äventyr på andra sidan jorden. Följ oss här på bloggen och på vår Facebooksida

One thought on “Säsongen 2014 smygstartar i Nya Zeeland

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s