14 dagar kvar

När man tycker att man har det som bäst så kommer beskedet, det är “bara” 13 dagar till vår flight hem till Sverige. Först känns det som kort tid men sedan när man inser att vi kan få 8 dagar segling till, 16 pass så inser man att det är en hel del kvar.

Utvecklingen är starkt positiv och desto mer man tränare desto mer inser man att man kan träna ännu mer! 49er är en teknisk svår båt som kräver sina timmar i båten, vi har kommit en liten bit på vägen men har en lång resa kvar.

I helgen passade vi på att hänga med FX tjejerna och turista lite på vilodagen, det slutade med att vi  sprang upp för sandkullar och försökte ta sig ner på snabbaste eller snyggaste sätt, kan väl säga att det gick sådär.. Vi var en en stund på stranden och testade vågorna, till nästa helg ska vi förhoppningsvisIMG_3560 testa vågorna med en bräda under fötterna.

 

 

 

 

IMG_3558

1463951_10202069702436628_1208961323_n

One thought on “14 dagar kvar

  1. Tjena boys!

    Riktigt kul att se att ni börjar få koll på grejerna! Lycka till på resten av resan och försök lägga upp någon video på eran youtube kanal. Hade varit riktigt nice. Kör hårt kära OTSare!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s